Bewertungen von unseren Kunden

Nachfolgend können Sie die neuesten Bewertungen von Mr. Boat aus dem KiYoh-Kundenbewertungssystem lesen.
Bei Mr. Boat stehen Sie als Kunde an erster Stelle! Für den unwahrscheinlichen Fall, dass etwas mit Ihrem Produkt oder seiner Lieferung schief geht, werden wir immer unser Bestes tun, um das Problem so schnell wie möglich zu lösen.

Was Kunden über uns sagen

2731 Bewertungen
9.3
Unsere KiYoh score: 9.3
Bewertungen: 2731
Empfiehlt uns: 97%
Bewertungen der letzten 12 Monate: 282
Bewertung der letzten 12 Monate: 9.4
10
Goed advies, fijn product.
Heb goed advies gekregen en daarmee de juiste producten kunnen gebruiken. Resultaat is afwachten maar dat is mijn eigen (on-)kunde.
Teun | Oldenzaal, 16 Jul 2024
10
Epoxy verwerkt goed!
Heb veel ervaring met epoxy en ben al 25jaar werkzaam als scheepstimmerman. de epoxy van mr.boat doet zeker niet onder voor de duurdere merken !!
Reaktion von Mr. Boat

Dat vinden we natuurlijk leuk om te horen! Bedankt voor de beoordeling!

M.A | Leiden, 15 Jul 2024
10
Altijd top
Altijd A klasse ervaring
Reaktion von Mr. Boat

Hartelijk dank voor de review!

Kenn | Vlaardingen, 15 Jul 2024
10
Super vriendelijke en netjes
Heel fijn bedrijf en als je een vraag heb helpen ze en denken ze fijn mee. En super producten
Reaktion von Mr. Boat

Bedankt voor de mooie review!

Marlies | Arnhem, 14 Jul 2024
10
Super!!
Super kwaliteit en blijft ook na lange tijd zeer mooi.
Ben | Rotterdam, 14 Jul 2024
10
goed
super service
Reaktion von Mr. Boat

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Robert Chabiniak | Wervershoof, 13 Jul 2024
10
prima injectiehars
trekt heel goed in het hout, stabiliseert oud hout
jan | almkerk, 10 Jul 2024
10
Uitstekende producten
Alles wat ik bestel is van prachtige kwaliteit, werkt fijn!
Cindy | De Blesse, 10 Jul 2024
9
Perfect
Epoxy hars is perfect om mijn waterval waterdicht te maken
N.j dijkstra | Barendrecht, 09 Jul 2024
10
Zeer vlot
Mijn bestelling zeer vlot ontvangen en product uitstekend
Peter Graindor | Spalbeek, 08 Jul 2024
10
Geweldig.
Wordt goed verpakt verzonden. Op de site is allerlei info te vinden die je nodig hebt anders stel je de vraag en je krijgt automatisch antwoord
Reaktion von Mr. Boat

Hartelijk dank voor je goede beoordeling. Fijn om te horen!

Elly | TILBURG, 08 Jul 2024
6
Geen reactie
Mr Boat heeft netjes contact met mij opgenomen nav onderstaande review. Ze hebben een prima voorstel gedaan. Nu even afwachten. Heel netjes kreeg ik een mailtje dat de bestelling wat vertraagd zou zijn omdat het product niet op voorraad was. In de week die volgt stuur ik 2 mailtjes, maar geen reactie. Ik had gehoopt af te kunnen stemmen over de levering. Uiteindelijk wordt het een week later geleverd en heb ik het niet meer nodig omdat ik noodgedwongen een ander kado heb moeten regelen. Nu moet ik 4,95 aan verzendkosten betalen voor het retourneren. Dit had voorkomen kunnen worden als er op mijn email was gereageerd en daar baal ik van.
Reaktion von Mr. Boat

Hallo Diana, We hebben elkaar inmiddels gesproken. Helaas was je mail in de spam terecht gekomen. Je heb de spullen kosteloos geretourneerd en we hebben het aankoopbedrag gerefund. Sorry voor het misverstand. Hartelijke groet, Frank Mr.Boat

Diane | Twello, 08 Jul 2024
8
Werkt goed, mooie kleur en goed resultaat tot nu toe!
Werkt zoals het wezen moet en is makkelijk te verwerken. We hebben net te weinig om de hele vloer dekkend te krijgen, waardoor we extra gaan bestellen. Kleur is al mooi gelukt voor de vloercoating, met een extra laag wordt het vast nog mooier. :-)
Linda | Amersfoort, 07 Jul 2024
10
Top
Geweldig product en zeer tevreden stellende ervaring.
Reaktion von Mr. Boat

Hartelijk bedankt voor je beoordeling!

Jan | Veghel, 03 Jul 2024
10
Snelle service en kwalitatief mooie artikelen
Blij verrast met de snelle levering en de kwaliteit van het porselein poeder.
Reaktion von Mr. Boat

Dat is fijn om te horen. Succes met je project!

Melinda | Den Helder - Netherlands, 03 Jul 2024
10
Zeer goed
Alles verloopt correct en vlotte afhandeling
Reaktion von Mr. Boat

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Franky Verbrugghe | Oostkamp, 03 Jul 2024
9
Goed advie en fijne producten
Elke keer weer goed advies en snel een levering van prima producten
Reaktion von Mr. Boat

Goed om te horen. Bedankt voor je mooie review.

Peter Van Drunen | OISTERWIJK, 13 Jun 2024
8
goed advies om een keuze te kunnen maken
heldere website
ida | Ridderkerk, 10 Jun 2024
10
Topwinkel
Goede service en producten
David Renooij | Anna Paulowna, 17 Apr 2024
10
Gewoon uitstekend!!!
Gewoon alles zo als het hoort te zijn.
Marnix De Mey | SINAAI, 16 Apr 2024
10
Prima
Duidelijke omschrijvingen, vlotte levering, gewoon goed.
Ben | Schijndel, 14 Apr 2024
9
Heb al dikwijls besteld en ben staads tevreden over het bestelde.
Ik bestel epoxy hars en ben heel tevreden over dit product.
jean Claes | Zutendaal, 12 Apr 2024
10
uitstekend
goed en stevig verpakt en vlugge levering, zeker een aanrader
Danny | Wetteren, 11 Apr 2024
8
Snelle service en goed verzorgd.
Bestelling werd snel geleverd in een handzaan , maar compleet pakketje.
Ton | Schoorl, 10 Apr 2024
10
Goed bereikbaar
Geweldig advies gekregen van medewerker Melchior! Na eerste mislukte poging epoxy aanbrengen, heeft Melchior mij gerustgesteld en opnieuw van positief advies voorzien.
Cobi | Leenheer, 10 Apr 2024

Wir verwenden Cookies

Mrboat.com verwendet Cookies. Wir verwenden Cookies, um Inhalt und Werbung zu personalisieren. Wir empfehlen zum Beispiel relevante Artikel für Ihr Projekt. Wir speichern Ihre Cookie-Einstellungen. Für weitere Informationen lesen Sie unsere: Datenschutzerklärung