Bewertungen von unseren Kunden

Nachfolgend können Sie die neuesten Bewertungen von Mr. Boat aus dem KiYoh-Kundenbewertungssystem lesen.
Bei Mr. Boat stehen Sie als Kunde an erster Stelle! Für den unwahrscheinlichen Fall, dass etwas mit Ihrem Produkt oder seiner Lieferung schief geht, werden wir immer unser Bestes tun, um das Problem so schnell wie möglich zu lösen.

9.3
Unsere KiYoh score: 9.3
Bewertungen: 2713
Empfiehlt uns: 97%
Bewertungen der letzten 12 Monate: 341
Bewertung der letzten 12 Monate: 9.4
10
David Renooij
Anna Paulowna
17 Apr 2024

Topwinkel

Goede service en producten

10
Marnix De Mey
SINAAI
16 Apr 2024

Gewoon uitstekend!!!

Gewoon alles zo als het hoort te zijn.

10
Ben
Schijndel
14 Apr 2024

Prima

Duidelijke omschrijvingen, vlotte levering, gewoon goed.

9
jean Claes
Zutendaal
12 Apr 2024

Heb al dikwijls besteld en ben staads tevreden over het bestelde.

Ik bestel epoxy hars en ben heel tevreden over dit product.

10
Danny
Wetteren
11 Apr 2024

uitstekend

goed en stevig verpakt en vlugge levering, zeker een aanrader

8
Ton
Schoorl
10 Apr 2024

Snelle service en goed verzorgd.

Bestelling werd snel geleverd in een handzaan , maar compleet pakketje.

10
Cobi
Leenheer
10 Apr 2024

Goed bereikbaar

Geweldig advies gekregen van medewerker Melchior! Na eerste mislukte poging epoxy aanbrengen, heeft Melchior mij gerustgesteld en opnieuw van positief advies voorzien.

9
Ron
Drachten
10 Apr 2024

Duidelijke site en voorwaarden en snelle levering

Elke bestelling wordt goed behandeld en naar mijn wensen geleverd

9
Henri
Berlicum
09 Apr 2024

Goed

Dat het snel goed en netjes gegaan is

10
Eddy
Workum
08 Apr 2024

Snel en prima materiaal

Goede ervaringen mee

7
Peter
Alphen
08 Apr 2024

Snelle en goede levering - schuim epoxy schuimt minder dan gedacht

Ik wist niet dat schuim epoxy bestond maar wel dus. Als ik het goed had gelezen, zou het volume minimaal verdubbelen. Dat was bij mij niet het geval. Maar doordat zo'n uitzetting uiteindelijk niet nodig bleek te zijn, gaf dat niks. De materialen kwamen mooi in doos met handschoenen erbij.

10
Peter
Goirle
07 Apr 2024

Perfect qua prijs en levering

Ik bestel alle epoxy materialen graag bij Mr. Boat. De prijs is scherp en de artikelen worden snel geleverd.

10
Frans Rolefes
Harbrinkhoek
06 Apr 2024

De producten werken voor mijn doeleinden uitstekend

De bestelde componenten voldoen uitstekend aan mijn verwachtingen en alles is zeer snel geleverd

10
Mon
Scherpenisse
06 Apr 2024

Super goede ervaring

Goed product, snel geleverd. Tijdens telefoongesprek goede inlichtingen bekomen. Kortom, zo hoort het en, doe zo voort

10
Johan Bleeker
Harderwijk
04 Apr 2024

Goed advies en dito levering

Op mijn vraag kreeg ik een goed onderbouwd advies, zodat ik wist wat ik het beste kon bestellen

10
Veer
Mill
02 Apr 2024

Snel en goed

Top epoxy resin gehaald hier. 2:1 verhouding, net weer beter dan de 1:1 omdat het minder bubbels geeft. Vandeweek nog een keer bestellen want het gaat hard

10
Johan
Woudenberg
02 Apr 2024

Positief

Ze geven goed advies en nemen hier ook alle tijd voor

10
Ruud
Alphen aan den Rijn
02 Apr 2024

Hele goede en fijne ervaring

Goede uitleg Fijn en goed materiaal om mee te werken

10
Michel
Elsloo
01 Apr 2024

Snelle leveringvan goede producten!

Gewoon Goed!

10
Metin
Schiedam
01 Apr 2024

Uitstekend!!! product zoals beschreven

Ik heb mijn douchebak in mijn stacaravan gerepareerd. Werkt goed en goedkoop

9
Govert
Groningen
29 Mrz 2024

prima

Alles snel en compleet bezorgd. Het snelle advies via de chat was ook fijn. Wel een opmerking over jullie kwasten: die verliezen haren. Ik herinner mij dat dit de vorigekeer ook al zo was.

10
Michel Sijtsma
Barendrecht The Netherlands
28 Mrz 2024

Alles in orde

Alles in orde.

10
Eddy
Harderwijk
28 Mrz 2024

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Geweldig

8
Jeroen
Melaard
26 Mrz 2024

Snelle bezorging.

Net voor 16:00 besteld. En de volgende dag als in huis

10
Cornelis
Bodegraven
25 Mrz 2024

prima en snelle service

Kreeg goed en professioneel advies via de telefoon. De volgende dag reeds was de bestelling al binnen.